logo_ciudat
ajuntament
Foment Ciutat Vella Noticies

barra
L’edifici del carrer Ciutat, 9 ha estat rehabilitat per a habitatges socials

La rehabilitació de l’edifici del carrer Ciutat, 9, al barri Gòtic, s'ha afrontat amb l'objectiu d'adequar la finca per a habitatges socials. Excepte la planta baixa, amb activitat comercial, la resta d'aquest edifici de titularitat municipal es trobava desocupat i ja havia estat anteriorment destinat a habitatges, a més d’haver acollit unes oficines administratives de l’Ajuntament de Barcelona.

separacion
Finalitzat

Data d’inici
03/04/2009

Data de finalització
28/02/2010

Pressupost
2'5 milions d'euros

barcelona

Ampliar imatge >

separacion

La intervenció no ha fet variar el número d’habitatges de l’edifici, un total de nou, però sí la seva distribució. Si abans es distribuien en cinc plantes (dues per planta des de la principal fins a la tercera, i un habitatge a la quarta planta), ara n’hi ha tres per planta des de la primera fins a la tercera. L’espai de la quarta planta abans destinat a habitatge s'ha fet servir per a ubicar-hi la maquinària dels serveis comuns de l’edifici i d’accés al terrat.


 


El projecte ha estat obra de MMASS Arquitectura i l’adjudicatària de les obres ha estat l’empresa Levante, SA.


 


Aquesta ha estat una de les 43 actuacions gestionades per Foment de Ciutat Vella en el marc del desenvolupament dels projectes del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

perfil del contractant


contacte

c/ Pintor Fortuny 17-19 08001 Barcelona

T / 93 256 66 00
F / 93 256 66 27 fomentdeciutat@bcn.cat


formulari de contacto Anar a ...
banner
FOMENT CIUTAT .  Mapa web .  Informació legal