logo_ciudat
ajuntament
Foment Ciutat Vella Noticies

barra
Acabada la construcció de l’Oficina Tècnica del Pla de Barris de la Barceloneta

L’oficina, situada en el número 36 del carrer Balboa, serà tant l’espai de treball que acollirà un ampli catàleg de serveis relacionats amb el Pla de Barris com el punt de trobada i diàleg entre l’administració municipal i els veïns i veïnes de la Barceloneta, per tal de debatre totes les qüestions que calgui tractar de manera transversal.

separacion
Finalitzat

Data d’inici
15/04/2009

Data de finalització
15/10/2009

Pressupost
318.199'75 euros

barcelona

Ampliar imatge >

separacion

Des d’aquest nou equipament d’ús temporal, l’equip tècnic del Pla de Barris coordinarà, dinamitzarà i garantirà la bona marxa del projecte integral, el qual està conformat per més de trenta actuacions distribuïdes en cinc àmbits de treball diferents.


 


La nova oficina és una construcció innovadora i sostenible, adaptada a les condicions climàtiques i culturals específiques de l’àrea mediterrània. És un espai flexible que parteix del mòdul bàsic del quart de casa i, agregant-ne quatre, permet un espai polivalent que admet diferents distribucions interiors.


 


S’han utilitzat sistemes lleugers de prefabricació de fusta, amb una coberta plana enjardinada, com a estratègia per reduir l’energia incorporada, ja que l’ús de la fusta immobilitza el CO2 absorbit durant la fase de creixement vegetal. Es tracta també d’un sistema que facilita la seva deconstrucció i la reutilització dels materials una vegada finalitzat el Pla de Barris, que té una durada prevista de quatre anys.


 


La construcció de l’Oficina Tècnica del Pla de Barris ha anat a càrrec de l’empresa Novantia Integral, seguint el projecte dissenyat per l’estudi d’arquitectura Sabaté Associats Arquitectura i Sostenibilitat (SaAS).

perfil del contractant


contacte

c/ Pintor Fortuny 17-19 08001 Barcelona

T / 93 256 66 00
F / 93 256 66 27 fomentdeciutat@bcn.cat


formulari de contacto Anar a ...
banner
FOMENT CIUTAT .  Mapa web .  Informació legal