logo_ciudat
ajuntament
Foment Ciutat Vella Noticies

barra
Dotze nous habitatges públics per a famílies reallotjades a l'edifici rehabilitat del carrer Basses de Sant Pere, 3

Ha finalitzat el procés de rehabilitació integral de la finca municipal situada al número 3 del carrer de les Basses de Sant Pere. L'actuació ha comportat la renovació dels espais comunitaris, els elements comuns i les infraestructures i serveis de l'edifici, la restauració de la façana, i l'adequació de cada un dels dotze habitatges així com del local de la planta baixa. Els pisos es destinaran a famílies que hagin de ser reallotjades per alguna operació de transformació urbana que es dugui a terme a Ciutat Vella.

separacion
Finalitzat

Data d’inici
02/03/2010

Data de finalització
15/07/2011

Pressupost
1.808.882'71 euros

barcelona

Ampliar imatge >

Cargando Mapa...

cargando

 

separacion

El barri de Santa Caterina compta amb una nova promoció d'habitatge públic un cop acabats els treballs de rehabilitació de l'edifici situat a la confluència dels carrers Basses de Sant Pere i Sèquia i de la plaça Marquilles. La porta d’accés a la finca és al número 3 del carrer de les Basses de Sant Pere, si bé la façana principal dóna a la plaça Marquilles.


 


La rehabilitació d'aquest edifici de titularitat municipal aporta dotze habitatges i un local en planta baixa. Els habitatges estan destinats a acollir famílies que hagin de ser reallotjades en motiu d'alguna operació de transformació urbanística que en el futur es dugui a terme als barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera o bé, en un radi més extens, al districte de Ciutat Vella.


 


El projecte de rehabilitació ha respectat l'estructura original de la finca, conformada de planta baixa, entresòl, tres pisos d'alçada i terrat. L'actuació ha permès adequar tots els espais comunitaris, renovar tots els elements comuns i infraestructures de l'edifici, entre les quals cal destacar la instal·lació de l'ascensor, i restaurar la façana, que ha conservat la línia original. La façana ha estat pintada d'una tonalitat verdosa que ajuda a ressaltar la pedra que envolta els marcs de les portes i les finestres.


 


Els treballs de rehabilitació els ha dut a terme la constructora Beta Conkret i han tingut una durada de setze mesos. El projecte va ser redactat per l’estudi d’arquitectura ArqForum.

perfil del contractant


contacte

c/ Pintor Fortuny 17-19 08001 Barcelona

T / 93 256 66 00
F / 93 256 66 27 fomentdeciutat@bcn.cat


formulari de contacto Anar a ...
banner
FOMENT CIUTAT .  Mapa web .  Informació legal