logo_ciudat
ajuntament
Foment Ciutat Vella Noticies

barra
La millora de l’accessibilitat del Centre Cívic Drassanes és la primera actuació acabada del Pla de Barris del Raval Sud

La instal·lació d’un elevador i l’adequació d’un nou espai d’exposicions a la planta baixa són les dues aportacions més substancials que deixen al Centre Cívic Drassanes les obres de millora de l’accessibilitat que s’hi han dut a terme en els últims mesos. Els treballs també han possibilitat la redistribució d’algunes de les dependències ja existents i l’optimització dels vestidors. L’actuació és la primera que finalitza de les 34 que conformen el Pla de Barris del Raval Sud.

separacion
Finalitzat

Data d’inici
04/07/2011

Data de finalització
10/10/2011

Pressupost
68.696'79 euros

barcelona

Ampliar imatge >

Cargando Mapa...

cargando

 

separacion

Entre els mesos de juliol i octubre, el Centre Cívic Drassanes ha estat objecte de les obres que han permès millorar l’accessibilitat a l’equipament i dotar-lo de més capacitat de servei i polivalència. El primer d’aquests objectius ha comportat la instal·lació d’una plataforma d’elevació vertical entre les dues plantes de l’edifici, amb l’objectiu de facilitar l’accés a l’equipament a persones amb problemes de mobilitat.


L’obra ha obligat a modificar en cada una de les dues plantes els entorns afectats per la instal·lació de l’elevador, circumstància que s’ha aprofitat per adequar a la normativa vigent diversos elements i espais interiors de l’equipament. 


Pel que fa a la voluntat de dotar el centre d’una major capacitat de servei, a la planta baixa s’ha adequat un nou espai expositiu que, malgrat no ser de grans dimensions, permetrà un ventall de diversitat d’usos en virtut de la polivalència de l’espai.


Els treballs a l’equipament situat al carrer Nou de la Rambla, 43 s’han completat amb la millora de l’espai destinat a vestidors i la redistribució d’algunes de les dependències ja existents.


L’actuació, que han dut a terme les empreses Servyco i Proimind, és la primera que ha finalitzat de les 34 que, al llarg de vuit anys, aniran donant forma al Pla de Barris del Raval Sud, el projecte integral per a la millora física i social de tota l’àrea compresa del carrer Hospital en avall.

perfil del contractant


contacte

c/ Pintor Fortuny 17-19 08001 Barcelona

T / 93 256 66 00
F / 93 256 66 27 fomentdeciutat@bcn.cat


formulari de contacto Anar a ...
banner
FOMENT CIUTAT .  Mapa web .  Informació legal