logo_ciudat
ajuntament
Foment Ciutat Vella Noticies

barra
Acabada la rehabilitació de l'edifici de la placeta del Pi, 2, que acollirà el centre de recursos educatius de Ciutat Vella

L’edifici municipal situat al número 2 de la placeta del Pi ha estat rehabilitat per tal d’adequar-lo al seu nou ús d’equipament social destinat a la docència i l’educació. La finca acollirà la seu del centre de recursos educatius de Ciutat Vella i destinarà també algunes de les seves dependències a altres serveis municipals.

Un sistema pioner pels treballs arqueològics

pdf
separacion
Finalitzat

Data d’inici
01/06/2009

Data de finalització
31/03/2010

Pressupost
2.750.793'28 euros

barcelona

Ampliar imatge >

separacion

L’edifici que ha estat objecte de reforma va ser construït a finals del segle XIX sobre una parcel•la d’uns 260 metres quadrats de superfície. Originàriament, constava de planta baixa amb altell i quatre plantes d’alçada, si bé en un afegit posterior es va alçar una cinquena planta fins a completar els 21’57 metres d’alçada actual de l‘edifici.

La reforma s'ha dut a terme a partir de tres actuacions fonamentals: l’enderroc parcial de l’edifici existent, la rehabilitació de la part que es conservarà i la construcció d’un cos annexe de nova planta.

L'obra l'ha executat l'empresa Teyco seguint el projecte redactat per Taller 9s Arquitectes, i ha estat una de les actuacions finançades a Ciutat Vella a través del Fons Estatal d’Inversió Local.

barra

notÍcies relacionades

perfil del contractant


contacte

c/ Pintor Fortuny 17-19 08001 Barcelona

T / 93 256 66 00
F / 93 256 66 27 fomentdeciutat@bcn.cat


formulari de contacto Anar a ...
banner
FOMENT CIUTAT .  Mapa web .  Informació legal