logo_ciudat
ajuntament
Foment Ciutat Vella Noticies

barra
L’edifici del carrer del Carme, 101-109, rehabilitat com a nou Centre de Serveis Socials del Raval

L’edifici situat en els números 101-109 del carrer del Carme ha estat objecte d’una rehabilitació integral per tal d’adequar-lo com a nou Centre de Serveis Socials del Raval. D’aquesta manera, l’edifici històric que havia acollit l’antiga Escola de la República torna a tenir un ús social.

separacion
Finalitzat

Data d’inici
01/01/2008

Data de finalització
31/08/2009

Pressupost
3'7 milions d'euros

barcelona

Ampliar imatge >

Cargando Mapa...

cargando

 

separacion

Els treballs de rehabilitació de l’edifici han seguit dos objectius fonamentals. D’una banda, millorar l’estructura original de l’edifici, redefinir-ne els espais, modernitzar la instal•lació de les xarxes de serveis i comunicacions, i dignificar la façana. I de l’altra, adaptar l’interior de l’edifici per tal que el centre compleixi els requisits que marca la nova normativa municipal sobre Centres de Serveis Socials. Barcelona compta amb una xarxa de més de trenta equipaments d’aquest tipus, els quals es troben en una fase d’homogeneització pel que fa a les prestacions i els serveis.

La rehabilitació de l’edifici del carrer del Carme, 101-109 ha anat acompanyada de la recuperació del pati interior situat entre l’edifici, el carrer Sant Llàtzer i el carrer Hospital, un espai en el qual té una presència notable l’absis de la capella de Sant Llàtzer, la façana frontal de la qual presideix la plaça del Pedró. L’interior de la capella ja va ser restaurat anteriorment, destacant de manera especial la recuperació de la cúpula de la capella de Sant Llàtzer.


 


Les obres de rehabilitació les ha dut a terme l'empresa Teyco, mentre que el projecte i la direcció d’obra ha estat d’A&M Arquitectes.

barra

notÍcies relacionades

perfil del contractant


contacte

c/ Pintor Fortuny 17-19 08001 Barcelona

T / 93 256 66 00
F / 93 256 66 27 fomentdeciutat@bcn.cat


formulari de contacto Anar a ...
banner
FOMENT CIUTAT .  Mapa web .  Informació legal