logo_ciudat
ajuntament
Foment Ciutat Vella Noticies

barra
Acabada la remodelació del local per a l’Espai de Mar

Han quedat enllestides les obres de remodelació i adequació del local número 5 dels porxos del passeig Marítim com a seu de l’Espai de Mar. Aquest equipament té la finalitat de ser un centre de serveis per als usuaris de les platges de Barcelona i un espai d’activitats relacionades amb el mar i la platja, amb una oferta dirigida i adaptada a persones amb discapacitat, així com de formació i d’investigació en activitat física adaptada.

separacion
Finalitzat

Data d’inici
15/09/2008

Data de finalització
31/07/2009

Pressupost
809.388 euros

barcelona

Ampliar imatge >

separacion

El local remodelat té una superfície de 697’7 metres quadrats i destaca per la seva longitud, ja que s’estén al llarg de 21 pòrtics dels baixos del passeig Marítim.

L’Espai de Mar està situat molt a prop de la rampa adaptada que ja es va instal•lar l’estiu passat, per tal de facilitar a les persones amb mobilitat reduïda l’accés al nivell de la platja des del nivel superior del passeig.

Les obres de remodelació han estat executades per l’empresa Abelcir i hauran tingut una durada de 14 setmanes. El cost de l’actuació ha estat de 809.388 euros, dels quals 370.000 els ha aportat la Generalitat de Catalunya a través de la Llei de Barris. Aquesta és una de les actuacions incloses en el Projecte d’Intervenció Integral de la Barceloneta. La resta ha estat finançada per l’Ajuntament de Barcelona, que es fa càrrec també de la despesa de 55.000 euros corresponent a mobiliari i materials.

Actualment, es troba en curs per part de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona el procés d’adjudicació de la prestació de serveis, la qual tindrà una durada inicial de dos anys.

perfil del contractant


contacte

c/ Pintor Fortuny 17-19 08001 Barcelona

T / 93 256 66 00
F / 93 256 66 27 fomentdeciutat@bcn.cat


formulari de contacto Anar a ...
banner
FOMENT CIUTAT .  Mapa web .  Informació legal