logo_ciudat
ajuntament
Foment Ciutat Vella Noticies

barra
Projecte de construcció d’un equipament per a la salut al carrer Mestres Casals i Martorell

En les finques compreses entre els números parells del 2 al 16 del carrer Mestres Casals i Martorell i en la del número 7 del carrer Arc de Sant Cristòfol s’ha anat fent al llarg dels últims anys el procés expropiatori previ a l’enderroc. L’operació s’ha dut a terme d’acord amb el planejament vigent, que preveu ubicar en aquest indret del barri de Santa Caterina un equipament destinat a la salut.

separacion
En projecte

Data d’inici
00/00/0000

Data de finalització
00/00/0000

Pressupost

barcelona

Ampliar imatge >

separacion

El procés de buidatge i de reallotjament de tots els veïns i veïnes amb afectació per aquesta operació de transformació urbanística va ser inclòs dintre les actuacions del Pla de Barris de Sant Pere i Santa Caterina.


 


 


 


Un cop es desconstruexin totes les finques entre els números parells del 2 al 16 del carrer Mestres Casals i Martorell i en la del número 7 del carrer Arc de Sant Cristòfol, s’afrontarà l’edificació del nou equipament, que serà finançat per diverses administracions.


 


 


 


La necessitat d’un centre assistencial pel barri ve determinada pel fet de tractar-se d’una zona que presenta un elevat índex de persones grans que viuen soles.

perfil del contractant


contacte

c/ Pintor Fortuny 17-19 08001 Barcelona

T / 93 256 66 00
F / 93 256 66 27 fomentdeciutat@bcn.cat


formulari de contacto Anar a ...
banner
FOMENT CIUTAT .  Mapa web .  Informació legal