logo_ciudat
ajuntament
Foment Ciutat Vella Noticies

barra
Acabats els treballs de modernització de la biblioteca Sant Pau-Santa Creu

La biblioteca municipal Sant Pau-Santa Creu va reobrir les seves portes el 30 d'abril, un cop acabats els treballs de millora que s'hi han dut a terme. Les obres han permès modernitzar serveis com la climatització o la instal·lació elèctrica, fer uns lavabos al sector infantil, millorar l'accessibilitat i dotar l'equipament de tot el cablejat necessari per accedir a les xarxes de comunicacions. També s'han realitzat uns exhaustius treballs de conservació, restauració i neteja de l'edifici, original del 1401.

separacion
Finalitzat

Data d’inici
01/05/2009

Data de finalització
28/02/2010

Pressupost
1'8 milions d'euros

barcelona

Ampliar imatge >

separacion

Situada dintre el conjunt monumental de l’antic Hospital de Sant Pau i la Santa Creu, la biblioteca pública municipal del barri del Raval necessitava d’unes intervencions per tal d’adequar les seves instal·lacions a la normativa i les prestacions pròpies d’un equipament d’ús col·lectiu del segle XXI. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Barcelona va incloure els treballs de millora de la biblioteca Sant Pau-Santa Creu entre els projectes a finançar pel Fons Estatal d’Inversió Local.


 


El projecte ha permès modernitzar serveis com la climatització o la instal·lació elèctrica, fer uns lavabos al sector infantil, millorar l'accessibilitat i dotar l'equipament de tot el cablejat necessari per accedir a les xarxes de comunicacions.


 


També s'han dut a terme uns exhaustius treballs de conservació, restauració i neteja de l'edifici, original del 1401 i en el que són d'una especial rellevància arquitectònica els sostres gòtics.

barra

notÍcies relacionades

perfil del contractant


contacte

c/ Pintor Fortuny 17-19 08001 Barcelona

T / 93 256 66 00
F / 93 256 66 27 fomentdeciutat@bcn.cat


formulari de contacto Anar a ...
banner
FOMENT CIUTAT .  Mapa web .  Informació legal