logo_ciudat
ajuntament
Foment Ciutat Vella Noticies
barra
9 desembre 2011

Aprovada definitivament l’Àrea de Conservació i Rehabilitació dels carrers Robador i Sant Ramon

imagen

El dia 7 de desembre es va publicar al Butlletí Oficial de la Província l’aprovació definitiva de l’Àrea de Conservació i Rehabilitació a l’àmbit dels carrers Robador i Sant Ramon, al districte de Ciutat Vella. La mesura dota l’administració municipal d’un nou instrument que permetrà aplicar solucions porta per porta a problemàtiques socials especialment accentuades en aquesta zona del Raval, amb l’objectiu de continuar garantint la convivència i la cohesió social.

imagen de separacion

L’Àrea de Conservació i Rehabilitació és un instrument tècnic i jurídic previst per la Llei del Dret a l’Habitatge, si bé fins ara la seva aplicació era encara inèdita. La delimitació dels carrers Robador, Sant Ramon i Espalter com la primera àrea d’aquest tipus que s’impulsa a Catalunya està justificada per un conjunt de problemàtiques socials específiques que, en aquesta zona, es donen en grau superior a la mitjana del barri.

L’àmbit delimitat de l’àrea està conformat per 63 edificis i 616 habitatges, la majoria de més d’un segle d’antiguitat i amb més d’un 20% de finques en situació de deficiència estructural.

La definició de l’Àrea de Conservació i Rehabilitació dels carrers Robador i Sant Ramon dota l’Ajuntament de Barcelona de la potestat d’actuar edifici per edifici i habitatge per habitatge, per tal d’aplicar solucions a les problemàtiques tant físiques com socials amb l’objectiu de continuar garantint la convivència i la cohesió social al barri.


perfil del contractant


contacte

c/ Pintor Fortuny 17-19 08001 Barcelona

T / 93 256 66 00
F / 93 256 66 27 fomentdeciutat@bcn.cat


formulari de contacto Anar a ...
banner
FOMENT CIUTAT .  Mapa web .  Informació legal