logo_ciudat
ajuntament
Foment Ciutat Vella Noticies
barra
13 febrer 2010

Inaugurat el nou poliesportiu de la Ciutadella

imagen

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, va inaugurar el nou Complex Esportiu Municipal Ciutadella en el marc de la jornada de portes obertes que es va celebrar el matí del 13 de febrer. El nou equipament està situat a la confluència del passeig de Circumval·lació amb l’avinguda Marquès d’Argentera i compta amb 4.300 metres quadrats de superfície destinada a la pràctica de l’esport. La gestió del centre s’ha adjudicat a Ciutat Vella AIE, que agrupa tres entitats esportives del districte. El periode d’inscripció d’abonats ja és obert.

imagen de separacion

Una piscina coberta, una d’hidromassatge, un solàrium, una piscina a l’aire lliure, diverses sales per a fitness i altres activitats, una pista poliesportiva coberta i diverses pistes de petanca exteriors es distribueixen entre els 4.300 metres quadrats de superfície destinada a la pràctica de l’esport del nou Complex Esportiu Municipal Ciutadella.

El nou equipament esportiu va ser inaugurat el dissabte 13 de febrer per l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, en el marc de la jornada matinal de portes obertes en la qual els veïns i veïnes dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera i la ciutadania de Barcelona en general van poder visitar les instal·lacions del centre. La jornada va ser amenitzada amb activitats esportives i lúdiques.

Amb aquest equipament, l’Ajuntament de Barcelona compleix la voluntat i el compromís de dotar les quatre àrees de Ciutat Vella d’un poliesportiu municipal: al Raval, el complex esportiu de Can Ricart, al Gòtic, el poliesportiu del Frontó Colom, a la Barceloneta, el poliesportiu Marítim, i als barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, aquest nou CEM Ciutadella.

La gestió del nou equipament municipal, que es preveu que doni servei a uns 3.200 usuaris, la durà a terme un conjunt d’entitats, sense ànim de lucre, sota el nom de Ciutat Vella AIE, format pel Club Natació Atlètic-Barceloneta, el Club Bàsquet Ciutat Vella i la Fundació Emvipí.

Per a informació i inscripcions:

Club Natació Atlètic-Barceloneta

T: 932 210 010

cnab@cnab.org

www.cnab.cat

 


Fulletó informatiu

pdf

barra
veure actuaciÓ

foto_actuacion
Acabada la construcció del Complex Esportiu Municipal dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

El poliesportiu es troba situat dins dels límits del Parc de la Ciutadella, a tocar de la confluència dels passeigs de Circumval•lació i Picasso i l’avinguda Marquès de l’Argentera. Un dels elements singulars de l'obra és la incorporació de les restes arqueològiques de l'antiga muralla del baluard de mar que es va trobar en l'excavació prèvia a la construcció. L'equipament entrarà en servei dintre la primera meitat del 2010.

imagen
Finalitzat
Data d’inici
30/09/2007
Data de finalització
30/11/2009
veure actuació>

perfil del contractant


contacte

c/ Pintor Fortuny 17-19 08001 Barcelona

T / 93 256 66 00
F / 93 256 66 27 fomentdeciutat@bcn.cat


formulari de contacto Anar a ...
banner
FOMENT CIUTAT .  Mapa web .  Informació legal